Werken
aan je toekomst!

contact

Linkedin

Wil je meer weten over mijn werkervaringen, klik dan op de knop hieronder

Referenties en aanbevelingen

Nieuwe uitdaging

Ik ben bij Ellen begonnen met loopbaan coaching, omdat ik met weinig energie terugkwam van mijn werk en het idee had dat ik een nieuwe uitdaging nodig had. Ellen coacht op een prettige manier, waarbij ze kijkt naar mij als het individu. Ze geeft waardevolle oefeningen mee die je echt aan het denken zetten. Wat ik erg waardeer is dat ik toch de regie zelf in handen blijf houden. Alles gaat in overleg en als ik ergens niet achtersta, dan hoef ik dat ook niet te doen.

Sanne

Neemt alle tijd

Ellen neemt alle tijd om te luisteren en stelt goede vragen. Door verschillende testen en gesprekken ben ik erachter gekomen waar ik goed in ben en waar ik de meeste voldoening uithaal, welke werksfeer en werkomgeving het beste bij mij past. Als ik door mijn blessure niet meer kan timmeren, heb ik wat moois achter de hand!

Martijn

Zeer prettig

Ik heb een zeer prettig loopbaan traject gevolgd bij Ellen. Nadat ik besloten had om een carrière switch te maken ben ik bij Ellen terecht gekomen om te kijken of de richting naar mijn nieuwe stap de juiste was. De klik met Ellen was direct vanaf het eerste gesprek goed. Ze vulde mijn vragen goed aan en paste tijdens het traject de opdrachten en testen aan naar wat ik nodig had. Dit alles resulteerde naar bevestiging dat ik op de goede weg zat. Ik kan iedereen de loopbaan coaching bij Ellen aanbevelen omdat zei goed luistert naar wat je nodig hebt. Door te sparren met elkaar krijg je uiteindelijk antwoord op je gestelde vragen.

Michael

Super!

“Je komt zelden zo’n talent als Ellen tegen. Belachelijk efficiënt en bijzonder creatief, dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten wanneer ik aan haar denk."

Waardevol

"Ik heb bij Ellen een coaching traject doorlopen, dit heb ik ervaren als ontzettend waardevol en dit heeft mede bijgedragen in een ‘nieuwe job’! Middels diverse methodes, in een prettige sfeer heeft dit voor mij geleid tot nieuwe inzichten. Ten tijde van deze sessies, voelde ik me, dankzij Ellen niet belemmerd om mij kwetsbaar op te stellen en ging Ellen confronterende vragen niet uit de weg. Kenmerken als ‘goed luisteren, ‘belangstellend’ en ‘hulpvaardig’ typeert Ellen."

Joost

Cadeautje

"Een loopbaantraject bij Ellen is een cadeautje dat ik iedereen gun. Haar mensgerichte aanpak is heel natuurlijk. Ellen heeft het vermogen om je op je gemak te laten voelen, geeft je de ruimte die je nodig hebt en stelt de juiste vragen op het juiste moment, zonder oordeel. Mijn gestelde doel en de testen hebben me inzicht gegeven in waar ik energie van krijg. Vanaf het eerste moment was ik dankzij Ellens professionele aanpak gemotiveerd om dit tot een succes te maken."

Tine

Positief

Het loopbaancoachtraject bij en met Ellen heeft mij veel opgeleverd en heeft zeer positief bijgedragen aan de ontwikkeling van mij als persoon. Door de begeleiding van Ellen heb ik zaken vanuit het verleden een plek kunnen geven, mijzelf beter leren kennen en weer energie om vooruit te kijken. De prettige, persoonlijke benadering in combinatie met de inhoud van de opdrachten en de gesprekken sloten naadloos aan op mijn behoefte. Ik ben een ander mens, daardoor dank!

Frank

Nieuwe baan!

Na het opzeggen van mijn baan, heeft Ellen mij geholpen in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Haar open houding maakte dat ik mijn verhaal gemakkelijk met haar deelde. Waarbij ik het knap vond, hoe goed ze me kon lezen. Het traject hielp me mijn rust te vinden en een koers te bepalen, waardoor ik een leuke nieuwe baan heb gevonden!

Elles

Topper

Ellen is een topper en een heel lief en warm persoon die er echt voor JOU is!! Bij haar kan je echt jezelf zijn en dat gevoel geeft ze je dan ook! Ze streeft er, samen met jou naar, een goede passende baan voor je te vinden. Ik zou Ellen dan ook zeker aanraden als loopbaancoach.

Miranda

Investering meer dan waard

Ik wilde mijn carrierswitch professioneel aanpakken, met loopbaan coaching bij Ellen. Het was de (tijds)investering meer dan waard. Ik heb gevonden wat ik echt wilde en inmiddels zelfs al een contract getekend! Ellen is een fijn persoon, waar je in vertrouwen alles mee kunt bespreken, ik heb echt een band met haar opgebouwd, waardoor wij dit mooie resultaat hebben bereikt. Ook buiten de geplande gesprekken om is ze goed bereikbaar en bereid om te helpen bij vragen. Door middel van verschillende technieken hebben we gedurende het traject stappen gemaakt. Ik begon bij het uitzoeken van mij interesses, wat uiteindelijk uitmondde in een profielschets. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over hoe alles is verlopen! Bedankt voor alles!

Miriem

Nog beter leren kennen

Ik heb veel gehad aan mijn loopbaantraject bij Ellen. Door de diverse opdrachten heb ik mezelf nog beter leren kennen en weet ik nu heel goed wat bij mij past en zeker ook wat niet bij mij past. Door haar persoonlijkheid voel je je al snel op je gemak en durf je je kwetsbaar op te stellen. Door de verschillende opdrachten die je als ‘huiswerk’ krijgt en zeker ook door de uitleg die Ellen daarbij geeft vallen puzzelstukjes op hun plek. Mocht je vastlopen in de werk of wil je een carrièreswitch maken dan zit je bij Ellen op de goede plek.

Antonie

De juiste weg

Ellen is een toegankelijke vrouw, waarbij je volledig je verhaal kunt doen. Ze oordeelt niet en luistert goed. Ze weet richting te geven door de juiste vragen te stellen. Ook kreeg ik gedurende het traject het idee dat echt de tijd voor mij genomen werd. Door de flexibele houding van Ellen, is naar mijn idee, het loopbaantraject soepel verlopen. Daarnaast bestond het traject uit praktische opdrachten, waardoor het niet te zwaar is allemaal. Ik weet nu dat ik op de juiste weg ben en met de kennis die ik heb opgedaan, zal ik met meer zekerheid mijn loopbaan voort gaan zetten. Ellen was er voor mij op de juiste momenten.

Myrthe

Ellen Exterkate

Boekweitstraat 8
7497 NV Bentelo
06 - 12 06 43 48
info@loopbaancoachingnononsense.nl