Werken
aan je toekomst!

contact

Linkedin

Wil je meer weten over mijn werkervaringen, klik dan op de knop hieronder

Referenties en aanbevelingen

Neemt alle tijd

Ellen neemt alle tijd om te luisteren en stelt goede vragen. Door verschillende testen en gesprekken ben ik erachter gekomen waar ik goed in ben en waar ik de meeste voldoening uithaal, welke werksfeer en werkomgeving het beste bij mij past. Als ik door mijn blessure niet meer kan timmeren, heb ik wat moois achter de hand!

Martijn

Zeer prettig

Ik heb een zeer prettig loopbaan traject gevolgd bij Ellen. Nadat ik besloten had om een carrière switch te maken ben ik bij Ellen terecht gekomen om te kijken of de richting naar mijn nieuwe stap de juiste was. De klik met Ellen was direct vanaf het eerste gesprek goed. Ze vulde mijn vragen goed aan en paste tijdens het traject de opdrachten en testen aan naar wat ik nodig had. Dit alles resulteerde naar bevestiging dat ik op de goede weg zat. Ik kan iedereen de loopbaan coaching bij Ellen aanbevelen omdat zei goed luistert naar wat je nodig hebt. Door te sparren met elkaar krijg je uiteindelijk antwoord op je gestelde vragen.

Michael

Super!

“Je komt zelden zo’n talent als Ellen tegen. Belachelijk efficiënt en bijzonder creatief, dat zijn de eerste woorden die me te binnen schieten wanneer ik aan haar denk."

Waardevol

"Ik heb bij Ellen een coaching traject doorlopen, dit heb ik ervaren als ontzettend waardevol en dit heeft mede bijgedragen in een ‘nieuwe job’! Middels diverse methodes, in een prettige sfeer heeft dit voor mij geleid tot nieuwe inzichten. Ten tijde van deze sessies, voelde ik me, dankzij Ellen niet belemmerd om mij kwetsbaar op te stellen en ging Ellen confronterende vragen niet uit de weg. Kenmerken als ‘goed luisteren, ‘belangstellend’ en ‘hulpvaardig’ typeert Ellen."

Joost

Cadeautje

"Een loopbaantraject bij Ellen is een cadeautje dat ik iedereen gun. Haar mensgerichte aanpak is heel natuurlijk. Ellen heeft het vermogen om je op je gemak te laten voelen, geeft je de ruimte die je nodig hebt en stelt de juiste vragen op het juiste moment, zonder oordeel. Mijn gestelde doel en de testen hebben me inzicht gegeven in waar ik energie van krijg. Vanaf het eerste moment was ik dankzij Ellens professionele aanpak gemotiveerd om dit tot een succes te maken."

Tine

Positief

Het loopbaancoachtraject bij en met Ellen heeft mij veel opgeleverd en heeft zeer positief bijgedragen aan de ontwikkeling van mij als persoon. Door de begeleiding van Ellen heb ik zaken vanuit het verleden een plek kunnen geven, mijzelf beter leren kennen en weer energie om vooruit te kijken. De prettige, persoonlijke benadering in combinatie met de inhoud van de opdrachten en de gesprekken sloten naadloos aan op mijn behoefte. Ik ben een ander mens, daardoor dank!

Frank

Ellen Exterkate

Boekweitstraat 8
7497 NV Bentelo
06 - 12 06 43 48
info@loopbaancoachingnononsense.nl