Werken
aan je toekomst!

wie ben ik?

Ellen Exterkate

Een betrokken en enthousiaste vrouw die altijd in is voor een goed gesprek. Geboren in 1968 en getogen in Bentelo. Getrouwd en moeder van twee pubermeiden. Heerlijk die grilligheid, koppigheid en dat ze leven in “hun” eigen wereldje! Ik ben graag onder de mensen en regelmatig te vinden bij handbalvereniging Bentelo als begeleider en supporter. Als ik niet in het sportcomplex zit ben ik graag in de natuur om te wandelen of te fietsen en geniet ik van de rust en de ruimte.

IMG_2914 (Large)

Carrièreswitch

Ik ben medio 2020 gestart met mijn eigen coachbureau Loopbaancoaching No-Nonsense nadat ik na 20 jaar mijn vaste baan had opgezegd.
Een eigen bedrijfje starten was al een tijdje mijn wens maar ik was nog niet zo ver totdat ik merkte dat mijn baan mij steeds meer energie kostte, het werd tijd om de knoop door te hakken.
Ik merk dat ik veel energie krijg als ik bewustwording kan creëren en anderen in hun kracht kan zetten. Ik ga nu mijn werkervaringen gebruiken om anderen te begeleiden tijdens hun zoektocht, bij loopbaanvragen of een carrièreswitch.

Mijn motivatie

Werken met mensen van ongeveer 30 tot 60 jaar. Zij zitten in een levensfase waarin werk niet meer alleen werk moet zijn. Zij willen meer betekenen voor hun medemens en de maatschappij. Ze willen graag voldoening halen uit hun werk, maar weten vaak niet goed wat ze echt leuk vinden. Veel mensen vinden het ook moeilijk om de zekerheden die ze nu hebben los te laten. Daardoor blijven ze zitten waar ze zitten, in plaats van op zoek te gaan naar iets wat echt goed bij ze past. Ik begeleid en ondersteun mensen tijdens dit proces zodat ook zij weer gemotiveerd zijn, de nodige energie hebben, doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn.

Mijn kennis en ervaring als Loopbaan- en Talentcoach

Ik haal de kennis uit mijn levenservaring en ruim 30 jaar werkervaring bij diverse bedrijven en in verschillende functies. Specifieke kennis en ervaring voor loopbaancoaching heb ik opgedaan tijdens de stages en opleiding Post-HBO Loopbaan- en talentcoaching bij Windesheim in Zwolle. Direct na de opleiding ben ik gestart met mijn eigen loopbaancoachbureau en heb meerdere loopbaancoachtrajecten begeleid.

Mijn passie

Mensen tot bloei laten komen en hen laten ontdekken wie ze zijn, wat ze kunnen en willen, zowel in hun werk als in hun persoonlijke leven.

Gevolgde opleidingen

  • HBO Post Loopbaan- en talentontwikkeling – Windesheim
  • Gecertificeerd DISC trainer
  • HBO Jongerencoach
  • Effortless Coaching / Persoonlijk coaching
  • Ik werk volgens de richtlijnen van het NOLOC
effortless-coaching
Ellen Exterkate

Boekweitstraat 8
7497 NV Bentelo
06 - 12 06 43 48
info@loopbaancoachingnononsense.nl