Werken
aan je toekomst!

werken met mij

Herken je dit:

Je wilt nog enkele jaren van je vrije leventje genieten en met plezier werken. Alleen dat plezier is er de laatste tijd niet meer. Je twijfelt al een tijd of dit wel de juiste werkplek voor je is. Van binnen kriebelt het en je voelt dat het tijd wordt om eens verder te kijken.

Je beseft je steeds meer dat er eigenlijk helemaal geen gezellige werksfeer heerst. De gezamenlijke koffiemomenten zijn er al een tijdje niet meer, tijdens bedrijfsuitjes gaan collega’s steeds eerder weg of ze komen helemaal niet en dat waren juist de momenten waar jij zo van genoot.

Je baalt er ook steeds meer van dat er geen vaste structuur zit in je werkzaamheden, dat gemaakte afspraken op het laatste moment worden afgezegd, je vliegt van hot naar her, je loopt alsmaar achter de feiten aan en dat kost je allemaal zoveel energie. Je zegt steeds vaker afspraken af en dat is echt niets voor jou. Jij was juist altijd diegene die het voortouw nam. Het abonnement van de sportschool kun je ook beter opzeggen, want daar ben je het laatste jaar ook al niet meer geweest.

Ook de belofte aan jezelf, dat je je persoonlijk wilt blijven ontwikkelen, kom je niet na. Je stond altijd vooraan als er een budget beschikbaar kwam en je zat altijd vol ideeën over te volgen studies en trainingen. Zo leergierig en ambitieus als je toen was zo vastgeroest zit je nu op je huidige werkplek. Je beseft je dat je al jaren stilstaat en dat het tijd wordt de vleugels uit te slaan en eens verder te kijken. Wil je meer uitdaging en voldoening in de werkzaamheden dan moet je nu doorpakken en stappen zetten zodat je kan genieten van een waardevolle carrière.

Hoe zou het zijn als

Je weer met plezier naar je werk kan gaat, dat je ‘s morgens eerst een kopje koffie drinkt met een collega en de dag kunt starten met een leuk gesprek om daarna samen aan de slag gaat. Dat je met een voldaan en lekker gevoel de werkdag afsluit en nog energie over hebt om af te spreken met vrienden.

Je de studie, waar je al zo lang naar verlangt, gaat volgen. Dat je daar weer energie voor hebt en je dan eindelijk die gewenste carrièrestap kan gaan zetten. Dat je groeit in je functie en dat je voldoende uitdaging ziet in je werk.

Er een duidelijk werkstructuur is, je voorstellen worden aangenomen, je kunt sparren met collega’s over vernieuwende ideeën, je deze ook daadwerkelijk gaat vormgeven, je weer enthousiast bent, kunt genieten en dat je je gezien voelt als volwaardige collega. Hoe zou het zijn dat je nieuwe kennis en ervaring op doet zodat je met een gerust gevoel minder kan gaan werken als daar de tijd rijp voor is, er een goede balans is tussen werk en privé en dat je in de flow zit, je weer vol energie zit en uitziet naar de (werk)dag van morgen.

Waar bestaat het traject uit

• 6 Persoonlijke gesprekken van maximaal 2 uur op locatie aan de Boekweitstraat 8 in Bentelo.
• Na elk coachgesprek ontvang je een evaluatieformulier met enkele vragen in je mailbox.
• Het ingevulde evaluatieformulier ontvang ik de eerst volgende dag per e-mail van je terug.
• Je krijgt minimaal één thuisopdracht mee na elk coachgesprek.
• De gemaakte thuisopdracht ontvang ik minimaal 3 dagen voor de volgende afspraak in mijn mailbox van je terug.
• Het evaluatieformulier en de thuisopdracht bespreken wij uitvoerig tijdens de eerst volgende afspraak.

Wat zijn de resultaten aan het einde van het traject

Aan het einde van dit traject sta jij steviger in je schoenen en weet je wat je het liefst doet. Je bent klaar om de volgende carrière stap te zetten omdat je weet dat je het kunt en omdat je het vertrouwen in jezelf teruggevonden hebt. Of je nu kiest voor een andere functie, werkomgeving of dat je een carrièreswitch maakt het ligt allemaal binnen bereik. Je gaat weer met meer plezier naar je werk, hebt energie om met vrienden en collega’s af te spreken en levert ook betere prestaties. Je zit weer vol nieuwe ideeën, loopt over van de plannen, blaakt van de energie en hebt zin in de (werk)dag van morgen!

Wil jij ook dit resultaat bereiken?

Totale investering € 995,00 incl. btw

Klik dan op deze knop en schrijf je in .

2019-12-10 02.42.15 (Large)

Veel gestelde vragen:

Ellen Exterkate

Boekweitstraat 8
7497 NV Bentelo
06 - 12 06 43 48
info@loopbaancoachingnononsense.nl