Werken
aan je toekomst!

Module 2: Solliciteren & Presenteren

Herken je dit:

Je hebt het besluit genomen opzoek te gaan naar een nieuwe uitdaging en te gaan solliciteren. Je hebt je cv gereed en al meerdere sollicitatiebrieven verstuurd. Maar na de zoveelste afwijzing begint je het aardig zat te worden.

Je belt met de betreffende organisatie om te vragen om welke reden je bent afgewezen. Een helder en duidelijk antwoord krijg je niet, de ander blijkt net iets beter te passen in de organisatie, woont dichterbij of je krijgt een ander niet bevredigend antwoord.

Het lukt niet meer om spontaan te solliciteren en je blijft dan maar zitten waar je zit. Dit blijkt voor nu even de beste optie te zijn.

Na een tijdje realiseer je je dat het werken je steeds meer gaat tegen staan. Het begint weer te kriebelen om te gaan solliciteren. Je wilt je zo graag verder ontwikkelen maar je weet niet hoe je dit moet aanpakken. De vorige keer heeft het je al zoveel energie gekost daar heb je geen zin meer in.

Je hebt meerdere websites van bedrijven bekeken maar het lukt gewoon niet je droom baan te vinden omdat je niet goed weet wat je precies zoekt.

Je huidige werk begint je behoorlijk tegen te staan en ook de sfeer is niet meer wat het geweest is, je moet iets gaan ondernemen voordat het echt zo erg wordt dat het werken in deze organisatie je echt tegen gaat staan en je het bed er niet meer vooruit kunt komen.

Hoe zou het zijn als

Je vol vertrouwen een sollicitatiebrief kunt schrijven omdat je weet wie je bent, wat je kunt en het liefste doet?

Je weet welke functie het beste bij je past en waarin je geheel tot bloei gaat komen?

Je weet wat je zoekt in een organisatie en er de een sfeer heerst waar jij blij en gelukkig van wordt?

Je vol vertrouwen kunt onderbouwen waarom jij de geschikte kandidaat voor deze functie bent?

Je weer met plezier naar je werk kunt gaan……

Hoe zou dit zijn?

Waar bestaat het traject uit

• Deze module bestaat uit 6 persoonlijke gesprekken, op locatie in Bentelo, met een evaluatieformulier en thuisopdracht(en) na elk gesprek.
• Module 2 gaat dieper in op het solliciteren en jezelf presenteren tijdens netwerk-, en sollicitatiegesprekken.
• Je gaat ontdekken waar je hart sneller van gaat kloppen, waar je energie van krijgt, waar je interesses liggen, wat je leuk vindt om te doen en je weet in welke organisatie jij het beste past.

Wat zijn de resultaten aan het einde van het traject

Als je deze module afsluit weet je wat je ambities zijn, waar je energie van krijgt, waar je interesses liggen, waar je hart sneller van gaat kloppen, welke organisaties het beste past. Je bent klaar om te solliciteren en heb je een pitch waarmee je jezelf goed kan presenteren tijdens sollicitatie-, en netwerkgesprekken.

Wil jij ook dit resultaat bereiken?

Totale investering € 995,00 incl. btw

Klik dan op deze knop en schrijf je in .

2019-12-10 02.42.15 (Large)

Veel gestelde vragen:

1. Wanneer kan ik starten met het traject?

Na het 1e gesprek ontvang je de factuur. Als deze betaald is plannen we binnen 3 weken (tenzij vakantie) het eerste gesprek.

2. Hoelang duurt module 2?

Module 2 duurt ongeveer 3 maanden

3. Kunnen de gesprekken ook online plaatsvinden?

Ja, dat kan tenzij het een creatieve sessie betreft. 

4. Kan ik een afspraak kosteloos annuleren?

Een afspraak kan tot 72 uur voor de eerstvolgende afspraak, tenzij met een goede reden, telefonisch of per e-mail worden afgezegd.

5. Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Dit bespreken we tijdens de 1e sessie.

Ellen Exterkate

Boekweitstraat 8
7497 NV Bentelo
06 - 12 06 43 48
info@loopbaancoachingnononsense.nl