Werken
aan je toekomst!

werkwijze

Loopbaan coaching

Ik lever maatwerk, het gaat om jou “Jij bent leidend en jij bepaalt de koers”.

Samen kijken we terug naar je verleden (wie ben je) en bespreken we het heden (wat kun je). Dit is de basis in de zoektocht naar jouw toekomst (wat wil je). Tijdens het doorlopen van het loopbaancoachtraject ontdek je welke talenten je bezit, waar jouw interesses liggen, wat jou drijft, inspireert, motiveert of misschien tegenhoudt (blokkades, overtuigingen of belemmeringen). Ik werk graag met verschillende methodieken en maak zoal gebruik van DISC profielen waarbij gekeken wordt naar jouw persoonlijkheid en/of gedrag. Ik gebruik ook kaartspellen omdat het op een speelse wijze veel inzicht geeft in inspiraties, kwaliteiten en verlangens. Samen bekijken we welke werkwijze het beste bij jou past.

Interesse?

Neem gerust contact met mij op!

maatwerk

Maatwerk

Mijn begeleiding is maatwerk en een traject is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en wensen. Dit bepaalt ook het aantal gesprekken, de looptijd en de investering voor het loopbaancoachtraject. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden voor jou in een gratis kennismakingsgesprek.

Samen bekijken we welke werkwijze het beste bij jou past.

2019-12-10 02.42.15 (Large)
pexels-karolina-grabowska-4219153 (Large)
loopbaancoachtrajecten

Als werkgever ben je gebaat bij gemotiveerde werknemers. Je gunt ieder zijn werkplezier en een gezellige werksfeer. Maar wat als er geen werkplezier meer is? Geestelijke en lichamelijke klachten kunnen veel leed veroorzaken bij werknemers en werkgevers. Het kan leiden tot ziekteverzuim, inefficiëntie en extra bedrijfskosten. Door op tijd met de werknemer in gesprek te gaan, zijn functie onder de loep te nemen en te onderzoeken of de functie nog wel past, kan veel leed worden voorkomen.

Mijn werkwijze

  • Gratis kennismakingsgesprek met werkgever en/of werknemer om elkaar beter te leren kennen en om te onderzoeken of er een wederzijdse klik is.
  • Na de kennismaking volgt er een 1e gesprek met de werknemer om de koers en de duur van het loopbaancoachtraject te bespreken.
  • Ik breng een offerte van het totale pakket uit aan de werkgever waarbij de privacy van de werknemer is gewaarborgd.
  • Na akkoord op de offerte breng ik de 1e factuur in rekening.
  • Eventueel een tussentijdse 2e factuur (afhankelijk van de duur van het traject).
  • Na het laatste loopbaancoachgesprek volgt de laatste factuur.
  • Er volgt een evaluatiegesprek met de werknemer.
  • Er volgt een evaluatie met de werkgever. Eventueel sluit de werknemer hierbij aan.

Mijn ervaring leert dat een gesprek zo’n 1,5 à 2 uur duurt en dat er tussen de 5 tot 10 gesprekken nodig zijn. Het gehele loopbaancoachtraject duurt gemiddeld 3 tot 6 maanden.

Interesse of vragen?

Bel of mail mij, dan kunnen we samen overleggen wat ik voor jou kan betekenen.

Ellen Exterkate

Boekweitstraat 8
7497 NV Bentelo
06 - 12 06 43 48
info@loopbaancoachingnononsense.nl