Werken
aan je toekomst!

Touch of Matrix

Touch of Matrix is een lichte en luchtige bewustzijnsmethode die gebaseerd is op de wetenschap van de kwantumfysica. Tijdens een individuele behandeling of tijdens een GroepsMatrix wordt er via het onderbewuste verbinding gemaakt met het Veld of het Universum zoals anderen het ook wel noemen waar alles uit licht, energie informatie bestaat. 

Bewust en onderbewustzijn

We zijn ons maar 5% bewust. Ons brein beschermt ons voor de vele prikkels en signalen die zich om ons heen bevinden. Gelukkig maar want anders waren we binnen de kortste keren doodmoe en kunnen we niet meer (goed) functioneren. De overige 95% zijn we ons niet bewust en deze 95% bevindt zich in ons onderbewustzijn.

Onverklaarbare of vage klachten

Mensen (en ook dieren) hebben soms onverklaarbare, fysieke, mentale en emotionele klachten. Je hebt vaak al van alles geprobeerd, je bent overal geweest, hebt verschillende therapieën gevolgd en ook al verschillende medicijnen geslikt maar niets lijkt te helpen of het komt steeds weer terug. Je moet er mee leren leven of het zit tussen je oren wordt er dan vaak gezegd. Maar hoe frustrerend is dat?

Waar de medici stopt begint Touch of Matrix

Gebeurtenissen uit het verleden, soms bewust en vaak onbewust spelen een rol bij deze onverklaarbare of vage klachten. Verschillende signalen voortkomend uit de gebeurtenis (waar jij je dus niet van bewust bent) wordt in het dagelijks leven, soms jaren lang, steeds opnieuw geprikkeld en opgeslagen in je onderbewuste. Op een gegeven moment is jouw lichaam letterlijk ‘vol’ en toe aan een Update. Jouw lichaam moet net als een computer, waar de harde schijf van vol is, worden opgeschoond.

Dit is het moment waarop jij klachten gaat ervaren. Jouw lichaam zegt je dus ‘Ik wil gehoord worden, LUISTER NU EENS’!

Wat maakt Touch of Matrix nu zo bijzonder

Als je voor een behandeling komt hoef je niet te weten waar je klacht vandaag komt. Tijdens de behandeling gaan we ook niet graven, wroeten of terug naar het verleden. Je bent al eens door het proces gegaan, je bent al eens gebroken geweest, je hebt de pijn al eens gevoeld en dat hoef je met de Touch of Matrix niet nog eens te doorstaan.

Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat je niet hoeft te weten wat nou precies de oorzaak of de oorsprong is van je klacht.

Hoe fijn is dat?

Wat wordt er tijdens de behandeling van je verwacht

Het enige wat je moet doen is in het HIER en Nu zijn en het ervaren. Je mag het letterlijk laten gebeuren.

Als therapeut praat ik met jouw lichaam, het onderbewuste, onbewuste en het bewuste zodat jij het los kan laten. Hoe ontspannende jij bent, hoe effectiever de behandeling.

Zo simpel kan het zijn 

Individuele behandeling:

  • Op locatie in Bentelo
  • Als jij je hebt aangemeld ontvang je een intakeformulier.
  • Het ingevulde intakeformulier stuur je mij minimaal 2 dagen voor de behandeling terug. Jouw proces is al in werking getreden!
  • De eerste behandeling duurt zo’n 90 minuten en kost € 124,95 incl. btw
  • De tweede behandeling duurt ongeveer 60 minuten en kost € 99,95 inclusief btw
  • De kosten voor 3 behandelingen (meest effectief) € 299,00 inclusief btw

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Vul dit formulier in, dan neem ik contact met je op!

Je ontvangt direct waardevolle tips waar je ook direct mee aan de slag kan.

GroepsMatrix

Samen met Claudy Elink Schuurman van PuurClau geef ik de GroepsMatrix.

Tijdens de GroepsMatrix zijn we met elkaar verbonden en maken we gebruik van elkaars energie en verbinding waardoor de sessie erg krachtig en effectief is.

Vol = Vol

Wil je automatisch op de hoogte worden gehouden? Dat kan natuurlijk ook, laat het mij dan weten. Ik zet je graag bij op de belangstellendenlijst zodat jij automatisch de uitnodigingen voor de GroepsMatrixen gaat ontvangen

Deelnemen aan de GroepsMatrix?

Wil je liever persoonlijk contact?

Ik ben te bereikbaar op 06 – 12 06 43 48, spreek eventueel de voicemail in dan bel ik je snel terug!

Klanten beoordelen mij met een

4.5/5
0
Ellen Exterkate

Boekweitstraat 8
7497 NV Bentelo
06 - 12 06 43 48
info@loopbaancoachingnononsense.nl